Kapcsolatfelvétel
Mozgásszervi Rehabilitáció

Mozgásszervi Rehabilitáció

Ezen szakrendelésünk átszervezés miatt átmenetileg nem elérhető!

A mozgásszervi betegségek konzervatív, azaz nem műtéti kezelésével a reumatológia szakterülete foglalkozik.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.

Bemutatkozás

A mozgásszervi betegségek konzervatív, azaz nem műtéti kezelésével a reumatológia szakterülete foglalkozik. A reumás megbetegedések leggyakrabban az idős korosztályt érintik, de nem feltétlenül, ilyen jellegű megbetegedés akár gyermekeknél is előfordulhat.

Ide tartoznak a gerinc, a porckorongok, a csontok, az ízületek, a körülvevő szalagok, ínak, izmok megbetegedései. A reumatológiai jellegű megbetegedések / panaszok jellegzetes típusai a gyulladásos (autoimmun vagy anyagcsere eredetű), valamint a kopásos ízületi betegségek.

A reumatológia a csontritkulás kezelésével és a gerincet érintő betegségekkel is foglalkozik. A csontritkulás legszembetűnőbb tünetei a fokozott törékenység és a spontán törések. Ennek oka a csontok tömegének és mésztartalmának csökkenése.

A mozgásszervi betegségek napjainkban a legelterjedtebb betegségek közé tartoznak, előfordulási gyakoriságuk lényegesen magasabb, mint bármely más betegségcsoportba tartozó betegségek gyakorisága.

MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓ A TISZA MEDICAL CENTERBEN!

Klinikánkon a Tisza Medical Center-ben exkluzív környezetben, maximális diszkréció mellett, alapos, felkészült, páciensközpontú szakorvosaink kezei között Ön is biztonságban érezheti magát!

Amennyiben a mozgásszervi panaszok több héten át elhúzódnak, akadályozzák Önt a mozgásban, fájdalommal, merevséggel járnak mindenképpen érdemes szakorvoshoz fordulnia!

Elhúzódó ortopédiai panasz

Professzionális diagnosztikai és orvosi eszközparkunk mind - mind hozzájárulnak ahhoz, hogy pácienseink számára a lehető legkisebb kényelmetlenséggel tudjuk biztosítani a legjobb minőségű ellátást és a személyre szabott, leghatékonyabb terápiás javaslatot a probléma megoldására vonatkozóan!

A mozgásszervi betegségek között vannak olyanok, amelyek teljesen meggyógyíthatóak, vannak olyan betegségek amelyek akár spontán is meggyógyulhatnak, azonban sok krónikus, időnként fellángoló, jelentős tüneteket és életminőség romlást eredményező betegség, amely nem gyógyítható meg teljesen, nagyon eredményesen közép és hosszútávon is kezelhető illetve kontroll alatt tartható rehabilitációval!

A Tisza Medical Centerben elérhető mozgásszervi rehabilitáció alap célkitűzése:

 • a betegség romlásának a késleltetése
 • a betegek életminőségének javítása
 • a terhelhetőség és a mindennapi fizikai aktivitások visszaállítása
 • tünetek és a mozgásszervi fájdalmak csökkentése
 • a mozgáskorlátozottság, illetve a kialakult deformitásoknak a csökkentése
 • az időszakosan fellépő állapotromlások lehetőség szerinti csökkentése, megakadályozása
Rehabilitáció

A Tisza Medical Centerben elérhető mozgásszervi rehabilitációs program egy olyan folyamat, amely egyénre szabott, a beteg állapotához, szükségleteihez, igényeihez alkalmazkodik! Ezen folyamat eredményessége különböző szakemberek összehangolt, egyeztetett szakorvosi javaslata alapján elkészített rehabilitációs stratégián alapul, amelyben a páciens aktív részvétele és együttműködése kiemelten fontos és elengedhetetlen!

További vizsgálatokra van szüksége? Intézzen el minden szükséges vizsgálatot a Tisza Medical Center-ben!

Klinikánkon a Tisza Medical Center-ben szinte minden szükséges szakterület rendelkezésre áll, így amennyiben a szakorvos kolléga más szakterületek bevonását is kéri további vizsgálatok elvégzése okán ezt Ön klinikánkon egy helyen elvégezheti, szívesen megszervezzük Önnek a szükséges vizsgálatokat és időpontokat!

Hogyan érdemes a vizsgálatra érkezni?

Kérjük, hogy hozza el az összes korábbi orvosi dokumentációját, különösen az érintett problémával kapcsolatos korábbi leleteit!

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.

Mozgásszervi Rehabilitáció árak

 • Mozgásszervi rehabilitáció első szakorvosi vizsgálat + kezelés 30.000 Ft
 • Mozgásszervi rehabilitáció minden további vizsgálat + kezelés 25.000 Ft
 • KinesioTape felhelyezés 7.000 Ft
 • Kinesiotaping ragasztás betanítás 10.000 Ft
 • Életvitel tanácsadás – testtudat kialakításához/egyszeri alkalom 20.000 Ft
 • Életvitel tanácsadás – testtudat kialakításához – Komplex 35.000 Ft
 • Mozgásszervi szakedzői állapotfelmérés 20.000 Ft
Kapcsolatfelvétel