Kapcsolatfelvétel

Válassza Ön is a Tisza Medical Centert

Vállalata Egészségügyi Szakmai Partnerének!

Komplex, személyre szabott, teljeskörű egészségügyi szolgáltatások és vállalati megoldások, kis-közép és nagyvállalati igényekre szabva, cégek-vállalatok munkavállalói számára, kiszállással is!

 • Tisza Medical, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.
Kiemelt partnereink
 • Adaptax
 • Aquarius
 • Art Hotel
 • hellooo
 • Hotel Auris
 • HR Pharma
 • Levendula Hotel
 • Maya Panzió
 • Synlab
 • Zöldtranszfer
 • Beauty Med
 • Novotel hotel
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások

Igazodva a munka világát is érintő, napjainkban zajló gazdasági és technológiai változásokhoz klinikánk rugalmas, komplex foglalkozás – egészségügyi szolgáltatásokat biztosít kis-, közép-, és nagyvállalatok munkavállalói számára! Foglalkozás – egészségügyi szolgáltatásaink a gyakran változó, eltérő vagy speciális vállalati igények figyelembevétele mellett a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak megfelelően vizsgálatok széles skáláját kínálva kerültek kialakításra.

Tovább

Menedzserszűrések-komplex szűrőcsomag opciók egyedi céges igényekre szabva

Menedzserszűrések-komplex szűrőcsomag opciók egyedi céges igényekre szabva

Napjaink felfokozott életritmusára, a stressz okozta terhelésekre, klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra! Mivel minden munkahely más – más munkakörülményeket, olykor egészen specifikus munkafeltételeket jelent és követel meg, ezért cégek esetében elengedhetetlen, hogy a munkavállalók számára biztosított egészségügyi szűrővizsgálat a cég egyéni igényeihez mérten személyre szabottan kerüljön összeállításra. Szűrőcsomagjaink a vizsgálatok széles skáláját ölelik fel! Lehetőséget biztosítunk egyedi menedzserszűrési csomag összeállításra is, amelynek keretében a munkavállalók a számunkra legoptimálisabb és legszükségesebb vizsgálatokon vehetnek részt.

Tovább

Éves Business kártyacsomagok cégeknek és csoportoknak

Éves Business kártyacsomagok cégeknek és csoportoknak

Cégek számára 3 különböző csomagtípust biztosítunk. A csomagok közötti eltérés az igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások tartalmában különbözik. Csomagajánlataink az egészségügyi szolgáltatások széles skáláját ölelik fel a standard orvosi vizsgálatoktól kezdve, kiegészítve a diagnosztikai vizsgálatokkal egészen a komplex szűrővizsgálatokon át a soron kívüli exkluzív páciensellátásig. Csomagjaink között minden cég megtalálhatja a számára legideálisabb szolgáltatásokat tartalmazó csomagopciót!

Prevenciós szűrések, országos kiszállással On site szűréssel is

Prevenciós szűrések, országos kiszállással On site szűréssel is

A vállalati igényekhez igazodva egy előzetes egyeztetést követően, egyedi, a vállalati preferenciákhoz igazodó szűrőcsomagokat biztosítunk! ON Site szűrés keretében, azaz kollégáink látogatnak el az Önök cégéhez így a munkavállalók otthonos, megszokott környezetben vehetnek igénybe gyors, hatékony, professzionális egészségügyi szűréseket.

Tovább

Rendezvények egészségügyi biztosítása

Rendezvények egészségügyi biztosítása

Klinikánk professzionális csapata segítségével szívesen vállaljuk csapatépítők, konferenciák, és egyéb vállalati rendezvények helyszíni egészségügyi – orvosi biztosítását rendelkezésre állás keretében is! Rendezvények biztosítására minden esetben egyedi, személyre szabott árajánlatot adunk figyelemmel a megrendelő sajátos igényeire és kérésére!

Tovább

Vállalati Egészségnapok lebonyolítása

Vállalati Egészségnapok lebonyolítása

Cégek számára vállaljuk Egészségnapok/Szakmai napok lebonyolítását, megtartását kiszállással a cég telephelyén vagy székhelyén is. A cég igényeihez igazodva professzionális orvos és egészségügyi csapatunk az általános egészségmegőrzésre irányuló tematikától kezdve egészen a kifejezetten célirányos szakterületet – témát felölelő egészségnapok megtartásában is biztos partnere lesz cégének!

Kapcsolat

Vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlap segítségével!