Kapcsolatfelvétel
Lágylézer Terápia

Lágylézer Terápia

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.

Bemutatkozás

Biostimuláció által a lézersugár elindítja, serkenti a gyógyulást és regenerációt: a soft lézeres készülékek többnyire vörös, infravörös hullámhosszon sugároznak, fényük eléri a sejt mélyén lévő mitokondriumot, ezáltal befolyásolják a sejt folyamatokat, ennek eredményeképpen a mitokondrium több energiát állít elő. A sejtosztódás aktívabb lesz (“felpörgeti” a sejtek működését), az öngyógyító folyamatok beindulnak, stimulálja a sejtregenerációt, érképződést, aktiválja az immunrendszert. Fokozza az endorfinok termelését (a test által termelt fájdalomcsillapító anyag), tehát csökken a fájdalom. A lézersugár elnyelődése hő felszabadulással jár, felmelegíti a kezelt szöveteket. A vérkeringés gyorsulásával a bomlástermékek, gyulladásos méreganyagok eltávolítása megindul. Egyben hatékonyabbá teszi a nyirokkeringést is, így csökken a lágyrészek duzzanata és feszülése is. Fájdalomcsillapításra, ízületek kezelésére, gyulladáscsökkentésre.

A soft lézer készüléket önállóan és vagy kiegészítő terápiaként alkalmazzuk:

 • Sérüléseket/traumát követően: csonttörés; izom-ínhúzódás; izom-ín szakadás; vérömleny; zúzódás esetén
 • Különböző degeneratív, kopásos megbetegedésekben: Ízületi és porckopásnál; reumatikus fájdalmak/gyulladások illetve gerincfájdalmak/gyulladások csökkentésére (lumbago)
 • Túlerőltetéssel járó kórképeknél: Izmok eredésénél vagy tapadásánál túlerőltetés miatt létrejövő csonthártyagyulladás esetén. Például teniszkönyök esetén az alkar feszítőizmainak a könyök külső oldalán található tapadási pontjánál, túlterhelés miatt bekövetkező ín, továbbá a lassan kialakuló csonthártyagyulladás.
 • Ínhüvelygyulladások (tendinitis); nyáktömlőgyulladások (bursitis); izomgyulladások (myositis); izomfájdalmak csökkentésére.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.

Lágylézer Terápia árak

 • A terápia előtt szakorvosi konzultáció szükséges, melynek díja külön fizetendő 25.000 Ft
 • Lágylézer terápia / alkalom / régió  6.000 Ft
Kapcsolatfelvétel