Kapcsolatfelvétel
Emlődiagnosztika

Emlődiagnosztika

Napjainkban a különféle emlőpanaszok (pl.: emlőfájdalom, csomó érzés, mellfeszülés) valamint a különböző emlőbetegségek (pl.: jóindulatú csomó, ciszták, gyulladás, daganatok) kivizsgálása egyre hangsúlyosabbá vált a hölgy páciensek körében. Magyarországon a rosszindulatú emlőfolyamat a leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. Ma minden 8-dik hölgy érintett lehet valamilyen formában.

Klinikánkon a Tisza Medical Center-ben exkluzív környezetben, maximális diszkréció mellett, alapos, felkészült, páciensközpontú szakorvosaink kezei között Ön is biztonságban érezheti magát!

Rendelési információk

 • Rendelési idő
  • Hétfő 16:30 - 17:30
 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.

Bemutatkozás

Emlődiagnosztika a Tisza Medical Centerben!

A klinikánkon található Samsung Medison HS50 Ultrahang + CW Doppler készülék felsőkategóriás gyártmányú csúcskategóriás ultrahang készülék a diagnosztikai megbízhatóság garanciáját jelenti, amely a szakorvos és a páciens számára is egyaránt biztonságot és gyors, pontos és hatékony diagnosztikai információt nyújt!

Az ultrahangos emlővizsgálat sugárterheléstől mentes, nem káros, fájdalommentes és bármilyen életkorban és állapotban elvégezhető ill. megismételhető. A 30 éves kor alatti hölgyek esetében önállóan, 30-35 éves kor között szükség szerint mammográfiával kiegészítve, 40 éves kor felett pedig a mammográfia kiegészítéseként alkalmazzuk a diagnosztikában. Különösen javasolt akkor is, ha a családban már előfordult valamilyen emlőbetegség!

Emlő ultrahang vizsgálat mellimplantátummal rendelkező hölgyek számára!

Napjainkban a mellnagyobbító műtétek a legnépszerűbb plasztikai – szépészeti beavatkozások közzé tartoznak! Azon hölgyek számára akik mell nagyobbító beavatkozáson estek át kiemelten fontos, hogy az évi rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel a mell és az implantátum állapotának vizsgálata céljából.

A Tisza Medical Centerben található ultrahang készülék alkalmas implantátum ellenőrzésére, a vizsgálat terhesség és szoptatás alatt is elvégezhető!

Az UH vizsgálat segítségével számos gyakori eltérés gyorsan és könnyen kimutathatóvá válik. Panasz esetén az időfaktor fontos tényező lehet, így kérje mielőbb szakorvos segítségét a diagnózis felállításához!

Hogyan érdemes az ultrahang vizsgálatra érkezni?

 • A vizsgálatot célszerű a ciklus 10-14 napjára időzíteni, előkészítést nem igényel és maximum 20 percet vesz igénybe.
 • Lehetőség szerint, korábbi zárójelentéseit, ambuláns leleteit, CT vagy MR vizsgálati anyagát, a szedett gyógyszerek listáját hozza magával.

Amennyiben a vizsgálat során nincs megfelelő diagnózis, úgy a szakorvos további vizsgálatokat javasolhat, a vizsgálat jellegére vonatkozóan a beteg tovább irányítását is elvégzi más szakterületre.

További vizsgálatokra van szüksége?

Intézzen el minden szükséges vizsgálatot a Tisza Medical Center-ben!

Klinikánkon a Tisza Medical Center-ben szinte minden szükséges szakterület rendelkezésre áll, így amennyiben a szakorvos kolléga más szakterületek bevonását is kéri további vizsgálatok elvégzése okán ezt Ön klinikánkon egy helyen elvégezheti, szívesen megszervezzük Önnek a szükséges vizsgálatokat és időpontokat!

Rendelési információk

 • Rendelési idő
  • Hétfő 16:30 - 17:30
 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center, 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.

Emlődiagnosztika árak

 • Emlő vizsgálat 20.000 Ft
 • Emlő implantátum vizsgálat 23.000 Ft
 • Emlő+hónalji nyirokcsomó ultrahang vizsgálata 28.000 Ft
Kapcsolatfelvétel