Kapcsolatfelvétel

Lepje meg szeretteit Tisza Medical Ajándékutalvánnyal!

Lepje meg szeretteit Tisza Medical Ajándékutalvánnyal!

Ajándékozzon egészséget és beauty pillanatokat szeretteinek a Tisza Medical Center Ajándékutalványaival!

Az Ünnepek közeledtével a Tisza Medical Center ajándékutalvány tökéletes, személyre szabott választás lehet Önnek és szerettei számára is!

Értékalapú ajándékutalványaink elérhetőek és felhasználhatóak klinikánk valamennyi orvos-esztétikai és szakorvosi szolgáltatásra vonatkozóan is, így biztosítanak igazán személyre szabható módon meglepetést és gondoskodást az egész család számára!

Orvos-Esztétikai Ajándékutalvány

A Tisza Medical Centerben a leginnovatívabb, professzionális, kizárólag esztétika specialista orvos által végezhető, a mai kornak és trendeknek megfelelő orvos- esztétikai kezeléseket biztosítjuk a hozzánk érkező Páciensek számára!

Klinikánkon elérhető valamennyi az orvos-esztétikai kezelésekhez alkalmazandó prémium kategóriát képviselő töltőanyag és termékcsalád, orvos-esztétikai szolgáltatásaink között megtalálható a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Profhilo kezelés, vagy a FTC-Thread Lifting (Finomszálas arcfiatalítás), Hialuronsavas arcfeltöltés és ráncfeltöltés, különféle Anti-Aging kezelések, az Ajaktöltés, a Botox kezelés, valamint a Skin Booster hidratáló kezelések is.

Kezeléseink mindegyike hölgyek és urak számára is biztosított!

Karácsonyi kampány

Szakorvosi szolgáltatás Ajándékutalvány

Értékalapú ajándékutalványunk segítségével Ön is könnyedén gondoskodhat családtagjai egészségéről, biztonságáról mindezt személyre szabott meglepetés formájában! Az utalvány Tisza Medical Center valamennyi szakorvosi szolgáltatására felhasználható az Ön által ajándékozni kívánt értékben. Az ajándékutalvány összege egy vagy több szakorvosi / labordiagnosztikai szolgáltatásra is felhasználható. Klinikánk szakorvosi szolgáltatásai között megtalálhatóak a preventív szűrések, a labordiagnosztikai vagy ultrahangdiagnosztikai szolgáltatások, a hallásvizsgálat, de a megbetegedéseket, kivizsgálásokat, kontrollt, konzultációt magába foglaló szakorvosi vizsgálatok is!

Ajándékutalványaink megvásárolhatók személyesen klinikánkon kártya formájában, és online ajándékutalvány formájában is!

Online utalványainkat akár otthona kényelméből is megvásárolhatja, könnyen, gyorsan és kényelmesen!

Az ajándékutalványokkal kapcsolatban további részletekért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre!