Kapcsolatfelvétel

Az év betegbarát szolgáltatója döntőjében a Tisza Medical Center!

Az év betegbarát szolgáltatója döntőjében a Tisza Medical Center!

Hatalmas örömmel jelentjük, hogy klinikánk a Tisza Medical Center pályázata bejutott Az év betegbarát szolgáltatója verseny döntőjébe!

Az év betegbarát szolgáltatója projekt, a hazai magánegészségügyi szektor képviselői számára rendezett verseny, ahol a magánegészségügyi szolgáltatók által biztosított, kifejezett páciensbarát ellátás és szolgáltatás színvonalát vizsgálják és értékelik.

Külön megtiszteltetés és egyúttal értékes visszaigazolás is számunkra, hogy bár klinikánk még csak ez év januárjában nyitotta meg kapuit, máris e rangos és fontos projekt döntőjébe juthatott!

Ezen elismerés tovább erősíti klinikánk teljes csapatában az eddigi szilárd elhatározásunkat és törekvéseinket, hogy minél szélesebb körben megismertessük a páciensekkel, miszerint exkluzív magánklinikai keretek között elérhető, személyre szabott gondoskodás, páciensbarát ellátásszervezés és kommunikáció Szegeden is elérhető!

Hisszük és valljuk, hogy napjainkban a páciensbarát ellátás és kommunikáció nem opcionális "hozzáállás" kell, hogy legyen a magánegészségügyi szolgáltatók részéről, hanem kötelező cél!

Tisza Medical Center - Új hullám az egészségben

Betegbarát weboldalát az alábbi linken tekintheti meg.