Kapcsolatfelvétel

Klinikánk új helyszínre költözött!

Klinikánk új helyszínre költözött!

2024 januárjától a Tisza Medical Center új szolgáltatásokkal bővülve, immáron a Cédrus Ligetben várja minden kedves régi és új Páciensét!

Klinikánk a földszinten helyezkedik el, az új intézmény belső kialakítása teljes egészében lépcső- és küszöbmentes!

Kedves Pácienseink!

A Tisza Medical Center teljes csapata nevében szeretnénk megköszönni, hogy 2023-ban megtisztelték bizalmukkal klinikánkat és, hogy klinikánk szolgáltatásainkat igénybe vették!

A 2023-as megnyitásunkat követően az évben számos pozitív páciens visszajelzéssel lettünk gazdagabbak, egy BetegBarát minősítést - szakmai elismerést is magunkénak tudhatunk!

Az elmúlt időszakban több új szakterület és szakmai partner képviselőivel történt ígéretes és előremutató tárgyalásokat folytattunk. Hosszas egyeztetéseket követően úgy határoztunk, hogy annak érdekében, hogy Pácienseink számára továbbra is a már megszokott magas színvonalú szakorvosi és orvos-esztétikai szolgáltatásokat tudjuk biztosítani, rövidebb előjegyzési idővel, bővített szakorvosi, orvos-esztétikai és kozmetológiai szolgáltatásokkal, elérkezett az idő, hogy klinikánkat egy nagyobb, impozánsabb épületbe költöztessük, amely kompromisszumok nélkül lehetőséget biztosít arra, hogy klinikánk minden szakterülete és szolgáltatása egy épületben kaphasson helyet!

Ennek eredményeképp 2024 januárjától a Tisza Medical Center a Cédrus Ligetbe költözött!

Klinikánkon Szegeden egyedülállóan exkluzív, impozáns, új környezetben, páciens barát ellátással, kiváló kollégákkal, prémium színvonalú, személyre szabott szakorvosi, ambuláns sebészeti, orvos-esztétikai és kozmetikai szolgáltatásokkal várjuk a Pácienseinket az Új Évben is!

Új címünk:

  • Tisza Medical Center
  • 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24.
  • Cédrus Liget
  • F Épület
  • Földszint

Parkolás szempontból javasoljuk a Rigó utca felőli megközelítést.