Kapcsolatfelvétel

Megújult a DermaMedical Orvos-Esztétikai Központunk! Professzionális orvos-esztétikai szolgáltatások új köntösben!

Megújult a DermaMedical Orvos-Esztétikai Központunk! Professzionális orvos-esztétikai szolgáltatások új köntösben!

A DermaMedical Orvos-Esztétikai Központ immáron a Tisza Medical Center orvos-esztétika részlegeként működik tovább!

A DermaMedical Orvos-Esztétikai Központban mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk a megújulásra, arra, hogy Pácienseink számára mindig a kornak, trendnek legmegfelelőbb orvos-esztétikai kezeléseket tudjuk nyújtani, szakszerű, professzionális esztétika specialista kollégák közreműködésével. Klinikánkon az új klinikai részleg a Tisza Medical Center megnyitása orvos-esztétikai részlegünk megújulását is eredményezte, ugyanis ezidáig a DermaMedical Központban elérhető és jól megszokott professzionális orvos-esztétikai kezelések továbbra is elérhetőek maradnak, de immáron már megújulva, új helyszínen a Tisza Medical Centerben állnak Pácienseink rendelkezésére.

A Tisza Medical Center orvos-esztétikai részlegén elérhető valamennyi az orvos- esztétikai kezelésekhez alkalmazandó prémium kategóriát képviselő töltőanyag és termékcsalád, többek között: Fillmed, Juvederm, Profhilo, Alydia, Aqualix, Radiesse, Dysport, Ellanse, Silhouette Soft, Teoxane, Teosyal stb.

Orvos-Esztétikai szolgáltatásaink között továbbra is megtalálható a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Profhilo kezelés, vagy a Fine Thread Contouring, FTC-Thread Lifting (Finomszálas arcfiatalítás), Hialuronsavas arcfeltöltés és ráncfeltöltés, különféle Anti-Aging kezelések, az Ajaktöltés, a Botox kezelés, valamint a Skin Booster hidratáló kezelések is.

Orvos-esztétikai kezeléseink mindegyike hölgyek és urak számára is biztosított!

Legyen Ön is a Tisza Medical Center vendége, szépüljön exkluzív környezetben, szakértő és kiemelt orvos-esztétikai tapasztalattal rendelkező orvosaink kezei között!

Jelentkezzen konzultációra, egyeztesse igényeit és kéréseit kollégáinkkal majd élvezze Ön is a várva várt eredményt! Érkezzen akár párjával, barátjával, családtagjával együtt a kezelésre, töltse Ön is klinikánkon az „én idejét” professzionális, páciensközpontú, fiatalos klinikai team kezei között exkluzív környezetben. Élvezze a nálunk töltött időt, amely csak Önről szól!