Kapcsolatfelvétel

Új hullám az egészségügyben!

Új hullám az egészségügyben!

Bemutatkozik a Tisza Medical Center!

Napjainkban a mindenkit érintő rohanó, felgyorsult életvitel még inkább fokozott odafigyelést, körültekintést és gondoskodást követel meg mindenki részéről Önmaga, családtagjai, szerettei egészségének megőrzése érdekében. Talán sosem volt még ekkora igény arra, hogy magánegészségügyi intézményi keretek között gyorsan, hatékonyan kapjunk professzionális egészségügyi ellátást és szolgáltatást, legyen szó szakorvosi konzultációról, laborvizsgálatról, preventív szűrővizsgálatról, diagnosztikáról, vagy éppen beavatkozásról.

Bár Magyarországon a magánegészségügyi szektor napjainkban látványosan fejlődik és bővül, ezáltal újabb és újabb magánszolgáltatók színesítik és gazdagítják a magánegészségügyi szolgáltatók palettáját, igyekezve a lehető legszélesebb körben kiszolgálni és lefedni a magánegészségügyi szektort választó pácienskör igényeit, ennek ellenére Szeged és vonzáskörzete tekintetében kifejezett igény mutatkozik egy olyan prémium színvonalú magán szakorvosi és orvos-esztétikai központra amely teljeskörű, személyre szabott gondoskodással és ellátással, a lehető legkorszerűbb eszközökkel, prémium minőségű eszközparkkal, áll a Páciensek rendelkezésére mindezt megfizethető, elérhető árakon kiváló, elhívatott, páciensközpontú szakorvosok, és klinikai csapat segítségével!

Ezen alapelv mentén valósult meg a Tisza Medical Center, amely 2022 év végén nyitja meg kapuit Szegeden a belváros szívében, amely már most közel 20 szakorvosi szakterületeknek és szolgáltatásnak ad otthont!

Ismerje meg Ön is az egészségügyi ellátás és az orvos-esztétikai szolgáltatások új hullámát amelyet a Tisza Medical Center képvisel! Egy hely ahol a páciens a legfontosabb, ahol elhívatott, ismert és elismert szakorvosaink és professzionális klinikai csapatunk humánus, páciensközpontú szemlélete, szakmai felkészültsége és tudása a prémium színvonalú ellátás garanciája amely nap mint nap a hozzánk érkező Páciensek testi-lelki gyógyulását és felépülését szolgálják!

Szeretettel várjuk Önt is a Tisza Medical Centerben!